Enkele weken geleden verzorgden we een opleiding ‘praktisch blussen’ bij het afvalverwerkend bedrijf Remondis De Vocht in Rumst. Naast opleidingen bieden we ook begeleiding op vlak van arbeidsveiligheid (PreBeCo) en brandveiligheid (FirSaCo).

Bedrijfsleider Florens De Meyer leert hoe men het blusdeken correct gebruikt.

Florens De Meyer, bedrijfsleider:

“Voor Remondis De Vocht is veiligheid een speerpunt! Twee weken geleden organiseerden we samen met OpTraCo voor al onze werknemers een opleiding praktisch blussen, zodat zij bekwaam zijn een beginnende brand te blussen indien het zich toch moest voordoen. De opleiding van OpTraCo is zeer goed gelopen! Het theoretische gedeelte werd goed ondersteund door beeldmateriaal en het praktisch gedeelte is niet alleen interessant, maar past zeker ook in het kader van een teambuilding.”

 

We bedanken uiteraard alle werknemers van Remondis De Vocht voor hun aandacht en medewerking. We hopen het personeel nog bewuster te hebben gemaakt op vlak van brandveiligheid. We zijn er alvast van overtuigd dat iedereen in het bedrijf nu zonder problemen kan ingrijpen bij een beginnende brand!

Interesse in onze no-nonsense opleidingen? Bezoek de opleidingenpagina op onze website of neem contact op via info@optraco.be !